طرز تهیه آش بلغور
موادلازم:
1- سبزی آش (تره، گشنیز، جعفری، اسفناج)
|
نیم کیلو
|
2- نخود
|
نصف پیمانه
|
3- لوبیا چیتی
|
نصف پیمانه
|
4- عدس
|
یک پیمانه
|
5- بلغور گندم
|
یک پیمانه
|
6- پیاز
|
به مقدار لازم
|
7- نعنا
|
به مقدار لازم
|
8- نمک، فلفل، زردچوبه
|
به مقدار لازم
|
طرزتهیه:
نخود و لوبیا روباهم و عدس رو جدا از شب قبل بزارید خیس بخوره یکی دوبار آبش روعوض کنید
نخود و لوبیا رو باهم بزارید بپزه
بلغور، عدس و سبزی رو همراه زردچوبه و نمک و فلفل در قابلمه بریزید آب اضافه کنید و بزارید جوش بیاد بعد از جوش آمدن زیر شعله روکم کنید و درش رو بزارید و اجازه بدید بپزه و کمی لعاب بندازه
بعد از اینکه نخود و لوبیا پخته شد به آش اضافه کنید صبر کنید خوب لعاب بندازه اضافه کنید هر از گاهی اروم هم بزنید تا آش ته نگیره
پیاز رو خورد کنید و در تابه سرخ کنید
نعنا رو هم با کمی روغن در تابه ی دیگری یه کوچولو تفت بدید .