طرز تهیه خوراك كبك
مواد لازم:
1- كبك
|
٣- ٤ عدد
|
2- لیمو
|
۱ عدد
|
3- فلفل
|
۱ عدد
|
4- سیر
|
۲ حبه
|
5- نمک،زردچوبه،زعفران،فلفل سياه و قرمز
|
به ميزان لازم
|
6- پياز رنده شده
|
۱ عدد
|
7- سيب زميني
|
به مقدار لازم
|
8- گوجه فرنگي
|
به مقدار لازم
|
9- روغن زيتون
|
٣ قاشق
|
طرز تهيه:
ابتدا كبك ها رو بشوريد، قبل از شستن داخل شكم كبك ها رو خوب تميز كنيد، بعد از اينكه آبش گرفته شد داخل ظرفي بزاريد و پياز رو خيلي ريز رنده كنيد .سير رو بكوبيد و پوست ليمو ترش رو رنده كنيد و ليمو رو نصف كنيد آب اونها رو به همراه مخلوطي از روغن زيتون و ادويه ونمك و زعفران به سطح كبك بماليد و در ظرف رو ببنديد و بعد از يك ساعت كه مزه دار شد فر رو روشن كنيد و روي ۳۶۰ درجه فارنهايت بزاريد كف ظرف پيركس يا سراميكي ويا ... چرب كنيد و كبك ها رو در اون بچينيد و سيب زمينى, هويج خرد شده، گوجه فرنگى و فلفل دلمه اى رو كنار كبك ها قرار بديد و پنج اى شش قاشق آب درون ظرف بريزيد با فويل روي ظرف رو بپوشانيد و روی پنجره وسط فر قرار بديد .بعد از يك ساعت و نيم كبك رو از فر خارج كنيد . اگر روي كبك طلايي نشده بود شعله گريل رو روشن كنيد و چند دقيقه صبر كنيد تا طلايي بشه.
كبك رو در ديس بكشيد و مقدار سس خوشمزه اي كه درظرف بعد از پختن كبك باقي مونده رو روى گوشت بديد تا مزه دار بشه و با استفاده از سبزيجات مختلف اين غذا رو تزيين كنيد .