طرز تهیه كيك انار
مواد لازم:
1- آرد مخصوص کیک
|
یک پیمانه
|
2- بیکینگ پودر
|
یک قاشق چای خوری
|
3- تخم مرغ بزرگ
|
2 عدد
|
4- شکر
|
سه چهارم پیمانه
|
5- آب انار
|
یک پیمانه
|
طرز تهیه:
1- فر را روی 350 درجه ی سانتی گراد از پیش گرم کنید.
2- یک فویل نچسب را درون کیک پزی به ابعاد 20 سانتی متر قرار دهید.
3- در ظرفی آرد کیک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
4- در ظرف بزرگی تخم مرغ را آن قدر هم بزنید تا کف کند.
ابتدا یک چهارم پیمانه شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس یک چهارم بعدی و در نهایت یک چهارم آخر را اضافه کنید و آن قدر هم زنید تا نرم و روان شوند.
5- به تدریج مخلوط تخم مرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و آب انار را به آن ها اضافه کنید و خوب هم زنید.
6- مخلوط را درون کیک پزی که قبلا تهیه کرده اید بریزید و به مدت35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که سبک و قهوه ای رنگ شود آن را حرارت دهید. سپس بگذارید در حرارت اتاق سرد شود.
بعد از خنك شدن ميتونيد با خامه و دانه هاي انار تزيين كنيد