ته چين مرغ و لبو
مواد لازم:
1-مرغ
2-ادويه
3-پياز
4-لبو
5-شكر
6-برنج
7-ماست
8-زرده تخم مرغ
9-زرشك
طرز تهيه:
برای مواد بین ته چین .مرغ رو با زردچوبه و پیاز نمک آبپز می کنیم و بعد از پخت ریش ریش می کنیم و بعد با زعفرون کمی سرخشون می کنیم . از قبل هم لبو رو (چغندر قرمز ) با کمی شکر بزارید بپزه و بعد مربع های ریز خورد کنید.این از مواد میانی ته چین چهار پیمانه برنج آبکش می کنیم .
تو ظرفی جدا گانه یک کاسته ماست 4 عدد زرده تخم مرغ . زعفرون دم کرده ..نمک و روغن ( نمک و روغن به اندازه برنج تونم بریزید چون برنج آبکشی نمک و روغن نداره) خوب مخلوط می کنیم ..و بعد برنج بهش اضافه می کنیم و باز مخلوط می کنیم .
کف قابلمه چودن یا تفلون روغن می ریزیم . یک لایه از برنج که با سس ته چین مخلوط شده رو کف قابلمه می ریزیم و بعد با قاشق صاف می کنیم و بعد روی برنج رو از مرغ های ریش ریش شده +لبوهای خورد شده و روی لبوها رو زرشک اضافه می کنیم (لبو و زرشک باعث ترش و شیرین شدن ته چین میشه و مزه ته چین رو متفاوت و فوق العاده می کنه )و بعد روی مواد رو باز از برنج با سس مخلوط شده اضافه می کنیم و با قاشق صاف و فشرده می کنیم و در آخر دمش می کنیم.
نکته: می تونید از آب لبو حسابی جوشیده (غلیظ شده) به اندازه دو قاشق به سس ته چین اضافه کنید که طعم فوق العاده ای به ته چین میده.