طرز تهیه خورش باقلا
مواد لازم:
1- باقلای بدون پوست
|
دو پیمانه
|
2- گوشت گوسفندی خرد شده
|
|
3- پیاز
|
یک عدد
|
4- شوید تازه خرد شده
|
300 گرم
|
5- سیر
|
سه حبه
|
6- نمک، فلفل، کره یا روغن و برگ بو
|
به میزان لازم
|
7- زردچوبه
|
یک قاشق چایخوری
|
8- زعفران دمکرده
|
به میزان لازم
|
9- غوره
|
یک پیمانه
|
10- رب گوجه فرنگی
|
یك قاشق غذاخوری
|
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه تفت میدهیم. گوشت را افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم. سیر و برگ بو را افزوده، نمك و فلفل زده و اجازه میدهیم با کمی آب بپزد. کمی مانده به پخت کامل گوشت، باقلای پخته شده، زعفران غوره و شوید را میافزاییم، سپس رب گوجهفرنگی را تفت داده و اضافه میکنیم. در صورت تمایل از کمی آبغوره بجای غوره به عنوان چاشنی استفاده مینماییم. این خورش را با پلوی زعفرانی سرو میکنیم.
میتونین از باقلای خشک هم استفاده کنین ولی قبلش باید کاملا باقلا بپزین و به خورش اضافه کنین