طرز تهیه خورش دال عدس
مواد لازم:
1- پیاز
|
یک عدد بزرگ
|
2- سیر
|
4 یا 5 حبه
|
3- فیله مرغ
|
4 عدد
|
4- دال عدس
|
یک پیمانه
|
5- سیب زمینی بزرگ
|
یک عدد
|
6- رب
|
یک قاشق غذاخوری
|
7- نمک- فلفل - زردچوبه - دارچین - آب لیمو
|
به میزان لازم
|
طرز تهیه:
پیاز را خرد کنید و سرخ کنید مرغ های تکه شده را اضافه کنید و تفت بدین در اواخر سرخ شدن سیرهای له شده را اضافه کنید
یک نوک قاشق چایخوری دارچین و مقداری فلفل و یک قاشق رب به این مواد اضافه کنید و با هم تفت بدین.
بعد بهش 3 ،4 لیوان آب جوش اضافه کنید و بذارین مرغ بپزه .
بعد از نیم ساعت سیب زمینی مکعب شده را بهش اضافه کنید و بذارین سیب زمینی ها بپزن
دال عدس را هم بشورید و کنار بذارین
10 دقیقه قبل از اینکه سیب زمینی ها کامل بپزن دال عدس را به مواد اضافه کنید. دقت کنید که دال عدس آب زیادی به خودش میکشه و نذارین خورشتتون کم آب بشه. اگه خورشت آب لازم داشت بهش مقداری آب جوش اضافه کنید. زمان پخت دال کوتاهه . حدود 10 دقیقه تا یک ربع کافیه .
زياد بذارين بپزه خيلي له ميشه من گذاشتم آبش كشيده شه شما ميتونيد خورشتتون و آبدارتر درست كنيد.
نمک خورش را بزنید و بهش کمی آبلیمو اضافه کنید اين غذا هر چه تندتر باشه خوشمزه تره.