طرز تهیه پيراشكى گوشت
مواد لازم:
1- آرد
|
حدودا 3 پیمانه
|
2- خمیر مایه
|
یک قاشق غذاخوری و یا یک پاکت 10 گرمی
|
3- تخم مرغ
|
یک عدد
|
4- شیر یا آب
|
یک لیوان
|
5- روغن
|
یک دوم پیمانه
|
6- نمک
|
یک قاشق چایخوری
|
7- شکر
|
یک قاشق مرباخوری
|
نکته: میتونید یک لیوان رو نصف شیر و نصف آب استفاده کنید که هردو باید ولرم باشن
طرز تهیه:
ابتدا خمیر مایه و نصف شیر ولرم و یک ق چ شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و سپس ده یا پانزده دقیقه میزاریم تا عمل بیاد خمیرمایه
سپس در ظرفی دیگر تخم مرغ بقیه شیر یا آب وباقی مانده شکر روغن و نمک را بریزیدو مخلوط کنید تا یکدست شوند و سپس خمیر مایه عمل اومده و کمی از آرد را اضافه کنید و کمی هم بزنید و سپس باقیه آرد رو بریزید و بعد با دست ورز دهید تا خمیر جمع بشه و بدست نچسبه و ده دقیقه ورز دهید و یا 100 بار روی سطح کار بکوبید تا نرم و لطیف بشه و سپس خمیر رو در کاسه ای چرب بزارید و در جای نسبتا گرم بزارید حدود یکساعت تا حجم خمیر دوبرابر بشه وموقع استفاده پف خمیرو بگیرید و با وردنه خمیرو باز کنید من با کاتر بته جقه قالب زدم و موادو ریختم روش و یه بته جقه دیگه گذاشتم و دورشو پیچیدم و رومال زدم بهش و درفر 180 درجه حدودا نیم ساعت گذاشتم تا بپزه
برای وسط پیراشکی هم میتونید از مایع ماکارونی و یا هر موادی به دلخواه استفاده کنید