طرز تهیه مسقطی انار(ويژه شب يلدا)
مواد لازم:
1- آب انار
|
٣ ليوان
|
2- شکر
|
به مقدارلازم ( این بسته به شیرینی و ترشی انارتون و میزان علاقه به شکر داره)
|
3- نشاسته ذرت
|
٤ قاشق
|
4- گلاب
|
٣ قاشق غذاخوری( سليقه اي ميتونيد كمتر بريزيد)
|
طرز تهيه:
نشاسته رو با یه مقدار کم آب سرد مخلوط كنيد . اب انار و نشاسته حل شده و شکر رو داخل قابلمه ميريزيد و روی شعله ملايم ميزاريد و مدام هم ميزنيد.
و ميزان اندازه شكر بستگي به ذائقه هاتون فرق داره، پس حتما خودتون بچشيد.
وقتی که رنگ موادمون روی شعله شفاف شد بهش گلاب رو اضافه کنيد و هم بزنيد تا به غلظت فرنی برسه .
بعد قالب رو کمی چرب کنيد و نيم ساعت ميزاريد توي فريزر و بعد درمياريد و مواد رو توي قالب ميريزيد و توی یخچال حدود شش ساعت ميزاريد شاید هم بیشتر طول بکشه ببنده .
اگه دوست داريد ژله خيلي سفت شه از ژلاتين استفاده كنيد اما من نريختم گردو هم ریختم برحسب سلیقه ای