طرز تهیه دسر خرمالويى
مواد لازم:
1- خامه
|
200-400 میلی لیتر
|
2- شکر
|
حدود نیم پیمانه
|
3- نشاسته
|
حدود نیم پیمانه
|
4- وانیل
|
به مقدار لازم
|
مواد لازم برای سس خرمالو:
1- خرمالوی نرم
|
2 عدد
|
2- شکر
|
1 قاشق مرباخوری
|
طرز تهيه:
خامه، شکر و نشاسته رو توی قابلمه با هم زدن بپزین، وانیل رو اضافه کنین، از روی شعله بردارین و با همزن بزنین و داخل لیوان ها بریزین(طوریکه کمیش خالی بمونه) و بزارین تا سرد شه.
خرمالو هارو با قاشق توشونو خالی کنین و بریزین توی قابلمه، شکر رو اضافه کنین و بپزین تا غلیظ شه و بعد با همزن بزنین و بعد از سرد شدن روی پودینگ ها بریزین و خرمالو های مکعب مکعب خرد شده رو هم روشون بزارین و بزارین یخچال.