طرز تهیه كيك نشاسته ذرت
مواد لازم:
1- تخم مرغ
|
4 عدد
|
2- خامه صبحانه
|
200 گرم
|
3- وانيل
|
1 قاشق چایخوری
|
4- بكينگ پودر
|
1 قاشق غذاخوری
|
5- نشاسته ذرت
|
3 ليوان
|
6- شكر
|
1 ليوان
|
طرز تهيه:
ابتدا تخم مرغ را بهمراه شكر و وانيل بمدت 8 دقيقه هم زده بعد خامه را اضافه كرده هم ميزنيم بعد نشاسته را همراه بكينگ پودر اروم اروم ب مخلوط اضافه كرده بشكل دوراني مخلوط ميكنيم بعد كف قالب را چرب كرده مايع كيك را داخل قالب ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم بافت بينظيري داره