طرز تهیه بال کباب پرتقالی
مواد لازم:
1- بال مرغ
|
1200 گرم
|
2- روغن نباتی
|
1 قاشق سوپخوری
|
3- روغن کنجد
|
1 و 1/2 قاشق چایخوری
|
4- روغن زیتون
|
1 و 1/2 قاشق چایخوری
|
5- سیر ریز شده
|
2 حبه
|
6- زنجبیل تازه ریزشده
|
1 قاشق چایخوری
|
7- دانه فلفل قرمز
|
2 و 1/2 قاشق چایخوری
|
8- مارمالاد پرتقال
|
2/4 فنجان
|
9- سس هوی سین
|
1/4 فنجان
|
10- نمک و فلفل سیاه
|
به میزان لازم
|
برای تهیه:
بال کباب پرتقالی ابتدا فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس بال ها را بشویید و با دستمال خشک کنید. آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با روغن نباتی و نمک و فلفل سیاه هم بزنید. بال ها را به صورت یک لایه به صورتی که با هم تماس نداشته باشند روی توری فر قرار دهید و توری را داخل تابه بگذارید. بال ها را ۴۵ تا ۵۰ دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزند در فر قرار دهید و بعد از گذشت نیمی از این زمان تابه را بچرخانید. بال ها را از فر بیرون بیاورید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
روغن کنجد و روغن زیتون را در یک روغن دان کوچک بریزید و روی شعله نسبتاً کم قرار دهید. سیر و زنجبیل ریز شده را اضافه کنید و ۳ دقیقه بپزید و هم بزنید تا قهوه ای طلایی بشوند. سپس دانه فلفل قرمز و مارمالاد پرتقال و سس هوی سین را اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. پس از آماده شدن سس پرتقال آنرا را روی بال ها بریزید و هم بزنید تا کاملاً آغشته شوند و بلافاصله سرو کنید.
نکته:
اگر به بال علاقه ندارید می توانید هر قسمتی از مرغ مانند سینه ی آن را یا حتی میگو و گوشت را به این روش و با این سس درست کنید.