طرز تهیه نان آرد نخودچى
موادلازم:
1- آرد گندم
|
2/5 ليوان
|
2- آرد نخودچي
|
1/5 ليوان
|
3- خمير مايه
|
1 قاشق غذاخوری
|
4- شكر
|
1 قاشق چایخوری
|
5- نمك
|
1 قاشق مرباخوری
|
6- آب ولرم
|
1/5 ليوان
|
7- روغن مايع
|
نصف ليوان
|
8- آرد گندم
|
2 قاشق غذاخوری
|
مواد لازم برای رومال كردن:
1- زرده تخم مرغ
|
1 عدد
|
2- روغن مايع
|
1 قاشق غذاخوری
|
طرز تهيه:
ابتدا توي ظرفي 1 ليوان آرد گندم،آرد نخودچي،نمك،شكر،خمير مايه ك برا من پودري بود نيازي ب بعمل امدن نبود مستقيم روي آرد ريختم باهم خوب قاطي كرده بعد وسطشو گود كرده آب و روغن مايع را اضافه ميكنيم شروع ميكنيم ب ورز دادن بعد اروم اروم باقيمانه 1/5 ليوان آرد گندم را اضافه ميكنيم اين خمير چسبنده خواهد بود نيازي ب اضافه كردن ارد اضافي نيست چون كيفيت نان خوب نخواهد بود
روي خمير را پوشانده حدود نيم تا 1 ساعت استراحت ميدهيم بعد اينكه خمير ور امد اون دو قاشق آرد را ب خمير اضافه كرده خوب ورز ميديم بعد اگه ديدين باز چسبندس دستاتونو چرب كرده از خمير چونه هاي 100گرمي برداشته توي دست گرد كرده داخل سيني فر ك كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم چيده و با زرده تخم مرغ رومال كرده روشو پوشونده دوباره نيم ساعت استراحت دوم ميدهيم
بعد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 30 دقيقه قرار ميدهيم .