طرز تهیه كيك شربتى
مواد لازم:
1- آرد
|
سفید دو پیمانه
|
2- شکر
|
یک پیمانه
|
3- روغن
|
یک پیمانه
|
4- ماست شیرین
|
یک پیمانه
|
5- تخم مرغ
|
چهار عدد
|
6- هل
|
ربع قاشق چایخوری
|
7- بکینگ پودر
|
دو قاشق چایخوری
|
مواد لازم برای شربت :
1- آب
|
یک لیوان
|
2- شکر
|
یک لیوان
|
3- زعفران
|
یک قاشق غذاخوری
|
4- گلاب
|
یک چهارم لیوان
|
5- هل
|
یک چهارم قاشق چایخوری
|
6- پودر پسته و نارگیل برای تزیین
|
به مقدار لازم
|
طرز تهيه:
1. ابتدا فر را روی 180 تنظیم کنید .
2. روغن و شکر را کاملا خوب هم بزنید .
3. تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
4. هل و بعد هم ماست شیرین رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. ماست شیرین و بدون آب باشه وگرنه کیکتون پودر میشه.خوب هم زدن توی بافت کیکتون خیلی تاثیر داره.
5 . حالا آرد و بکینگ پودر رو خوب الک کنید و کم کم به مواد تون اضافه کنید . در این مرحله نباید زیاد هم بزنید . چون بافت کیک زبر میشه .
دقت کنید گوله آرد نمونه که زیر دندون بیاد و تلخ بشه .
قالب رو چرب و یه کاغذ روغنی بزارید و مواد رو توی اون بریزین و توی فر بزارید .من 45 دقیقه گذاشتم . شما بعد از سی دقیقه چک کنید چون بسته به نوع فر و ارد و روغن تایمش متفاوته . . .
یه تستر فرو ببرید اگه تمیز دراومد آماده است بعد هم گریل روشن( 5 دقیقه) کنید .
برای اینکه روی کیک خوشرنگ بشه یه زرده ی تخم مرغ رو با یه قاشق ماست و یه کوچولو زعفرون مخلوط کنید و رومال کنید و بعد گریل کنید اگه هم دوس نداشتین فقط گریل کنید.
شربت: تا کیک آماده میشه شربت رو درست میکنیم : .
اب و شکر و زعفرون رو ده دقیقه بزارین بجوشه . لازم نیست غلیظ بشه .در آخر هم هل رو اضافه و بعد هم گلاب بریزین . کیک و شربت هر دو کاملا خنک باشند .
چند ساعت هم استراحت بدین باید دو سه ساعت بمونه تا شربت به خور کیک بره.