طرز تهیه دسر تیرامیسو
مواد لازم:
1- لیدی فینگر خورد شده کوچک
|
۱۵عدد
|
2- پنیر ماسکارپونه
|
۲۰۰ گرم
|
3- خامه صبحانه
|
۱۰۰ گرم
|
4- پودرقند
|
۳قاشق غذاخوری پر
|
5- شیرعسلی
|
۴قاشق غذاخوری پر
|
6- نسکافه یا قهوه فوری
|
۳قاشق غذاخوری
|
7- شکر برای گرفتن تلخی نسکافه درصورت تمایل
|
۲قاشق غذاخوری
|
8- آب سرد
|
۱سوم لیوان
|
9- پودرژلاتین
|
نصف قاشق غذاخوری
|
10- آب جوش برای حل کردن قهوه
|
نصف لیوان
|
نکته: میتونید به جای لیدی فینگر ۲۵عدد پتی خوردشده بقطعات کوچک استفاده کنید.
نکته: میتونید به جای خامه صبحانه خامه قنادی فرم گرفته بزنید و دراونصورت میزان پودرقند تغییر میکنه.
طرز تهيه:
اول از همه بر روی آب سرد پودرژلاتین رو بپاشین تا شکفته بشه و بعد بن ماری کنین.
پنیر ماسکارپونه و خامه رو باهمدیگ مخلوط کنید.شیرعسلی و پودرقند روهم اضافه کنین و باهمزن بزنین،بعد از این مرحله ژلاتین رو اضافه کردها و خوب یکدستش کنین.
بیسکوییت هارو به قهوه آغشته کنین و بعد بریزین داخل مواد پنیریتون و با قاشق مخلوطش کنین بعد بریزین داخل قالب مورد نظر و بره یخچال برای حدود ۶ساعت.