طرز تهیه انار پلو شيرازى
مواد لازم:
1- برنج
|
2 لیوان
|
2- دانه انار
|
1 لیوان
|
3- سینه مرغ
|
یک عدد کامل
|
4- گشنیز خرد شده
|
1 لیوان
|
5- پیاز
|
2 عدد
|
6- خلال پسته
|
نصف لیوان
|
7- زعفران دم کرده
|
3 قاشق غذاخوری
|
8- نمک
|
به مقدار لازم
|
طرز تهيه:
سینه های مرغ را به همراه 1 عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک یک عدد هویج و برگ بو و 2 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند ، سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می فشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد .در یک قابلمه یک عدد پیاز را تفت بدهید و بعد مرغ و سپس دانه انار و گشنیز را اضافه کنید و خلال پسته را در آخر کمی تفت بدهید و لابه لای برنج بریزید و در آخر روی برنج زعفران آب کرده بریزید مقداری هم برای تزیین روی آن بگذارید.