طرز تهیه خاگينه پنيرى
مواد لازم:
1- کره، آب شده
|
75 گرم
|
2- شیر
|
300 میلی لیتر
|
3- شکر
|
100 گرم
|
4- آرد
|
100 گرم
|
5- آرد سمولینا (ایرمیک)
|
120 گرم
|
6- پنیر لر
|
300 گرم
|
7- بکینگ پودر
|
10 گرم
|
8- تخم مرغ
|
5 عدد
|
مواد لازم برای شربت :
1- آب
|
2 لیوان
|
2- شکر
|
2 لیوان
|
3-آب لیمو
|
نصف یک لیمو
|
طرز تهيه:
کره، شیر و شکر رو داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین و بجوشونین، آرد هارو باهم مخلوط کنین، اضافه کنین و با قاشق چوبی 2-3 دقیقه بپزین، بعد از روی شعله بردارین و بزارین تا به دمای اتاق برسه. بعد پنیر لر و بکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط کنین و به مخلوط اضافه کنین و خوب ورز بدین، سپس 2 تخم مرغ بشکنین توش و ورز بدین، بعد 3 تخم مرغ بشکنین و خوب ورز بدین، داخل قیف ماسوره پر کنین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین شکل بدین و در فر گرم شده 180 درجه 20-22 دقیقه بپزین.برای شربت، آب و شکر رو بجوشونین، از روی شعله بردارین و آب لیمو رو اضافه کنین.روی خاگینه های گرم که از فر درآوردین، شربت گرم بریزین و بعد بپوشونین و 1-2 ساعت استراحت بدین تا شربتو بکشه و به دمای اتاق برسه.