طرز تهیه چیز كيك انگور
مواد لازم برای لایه اول:
1- بیسکوییت سبوس دار، پودر شده
|
150 گرم
|
2- کره نرم
|
120 گرم
|
3- شکر
|
1 قاشق غذاخوری
|
4- وانیل
|
به مقدار لازم
|
مواد لازم برای لایه دوم:
1- انگور بدون هسته، شسته شده
|
حدود 150-180 گرم
|
2- پودر ژلاتین
|
14 گرم ویا حدود 4 قاشق چایخوری
|
3- آب سرد
|
1/3 پیمانه
|
4- پنیر ماسکارپونه
|
250 گرم
|
5- ماست(پرچرب باشه بهتره)
|
350 گرم
|
6- پوست لیمو رنده شده
|
1 عدد
|
7- شکر
|
150 گرم
|
8- وانیل
|
به مقدار لازم
|
مواد لازم برای لایه سوم:
1- انگور سیاه بدون هسته، شسته شده
|
حدود 300 گرم
|
2- انگور سبز بدون هسته، شسته شده
|
حدود 300 گرم
|
3- پودر ژلاتین
|
4 قاشق چایخوری
|
4- آب
|
1/2 پیمانه
|
5- آب سیب
|
260-280 گرم
|
6- خامه پرچرب
|
250 میلی لیتر
|
7- پودر شکر
|
1 قاشق غذاخوری
|
طرز تهيه:
برای لایه اول، همه موادو مخلوط کنین و داخل قالب مستطیلی 30×12 سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و فشار بدین تا یکنواخت شه.
برای لایه دوم، پودر ژلاتین رو داخل آب بپاشین و 10 دقیقه صبر کنین، سپس پنیر، ماست، شکر، وانیل و پوست لیمو رو خوب با همزن بزنین با درجه کم.ژلاتین رو بصورت بن ماری حل کنین و بعد ازینکه ولرم شد، 2-3 قاشق از مخلوط پنیر بهش اضافه کنین و مخلوط کنین بعد به مخلوط پنیر اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد نصف مخلوط رو روی لایه اول بریزین و انگور هارو روش بچینین و 10 دقیقه بزارین یخچال، بعد بقیه مخلوط رو روشون بریزین.بعد روشو بپوشونین و 1 ساعت بزارین یخچال.
برای لایه سوم، پودر ژلاتین رو داخل آب بپاشین و 10 دقیقه صبر کنین، بعد بصورت بن ماری خوب حل کنید و بعد بزارین تا ولرم شه.بعد آب سیب رو به ژلاتین اضافه کنین و 15-20 دقیقه صبر کنین تا کمی سفت شه، بعد روی لایه دوم، انگور هارو بچینین و روشون به آرامی مخلوط آب سیب رو بریزین و بپوشونین و 1 شب در یخچال قرار بدین.
برای خامش هم، خامه رو با پودر شکر اونقدر بزنین تا فرم بگیره ویا از خامه های قنادی استفاده کنین.
میتونین پوست انگور هارو بکنین.