طرز تهیه تارت تره فرنگى
طرز تهیه تارت تره فرنگى
طرز تهیه تارت تره فرنگى

آشپزی

طرز تهیه تارت تره فرنگى

مواد لازم برای خمیر:

1- کره

50 گرم

2- روغن زیتون

حدود 1/4 پیمانه

3- ماست

حدود نیم پیمانه

4- بکینگ پودر

1 قاشق مرباخوری

5- نمک

1 قاشق مرباخوری

6- تخم مرغ

1 عدد

7- آرد

 

 

مواد لازم برای داخل تارت:

1- تره فرنگی

3

2- آرد(در این رسیپ از آرد کامل استفاده شده)

3 قاشق غذاخوری

3- تخم مرغ

2 عدد

4- نمک و فلفل سیاه و ادویه جات

به مقدار لازم

5- گوشت چرخ کرده یا مرغ

اختیاری

6- قارچ

اختیاری

 

طرز تهيه:

برای داخلش، تره فرنگی هارو خرد کنین و کمی با روغن زیتون یا مایع تفت بدین تا نرم شن و بعد مه سرد شدن با بقیه مواد مخلوط کنین.

خمیر رو آماده کنین و 15 دقیقه در یخچال بزارین، بعد به کلفتی 5-6 میلی متر باز کنین و به اندازه قالبتون ببرین، و داخل قالبتون که روغن مالیدین، بزارین، با چنگال سوراخ سوراخ کنین، و روش مواد توشو بزارین و تزیین کنین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و در 180 درجه بپزین.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال