برگر بادمجان,آموزش برگر بادمجان,طرز تهیه برگر بادمجان,آشپزی,آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,غذاهای ایرانی,
برگر بادمجان,آموزش برگر بادمجان,طرز تهیه برگر بادمجان,آشپزی,آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,غذاهای ایرانی,
طرز تهیه برگر بادمجان

آشپزی

طرز تهیه برگر بادمجان

مواد لازم :

1- بادمجان بزرگ

۶۰۰ گرم

2- آرد

۱ فنجان

3- تخم مرغ زده شده 

۱ عدد

4- خرده نان

۱ فنجان

5- پنیر موزارلا (موتزارلا)

۲۵۰ گرم

6- روغن مایع

به مقدار لازم

7- سس قرمز

۱ فنجان

8- نان همبرگر

۱۲ عدد

 

طرز تهیه:

بادمجان ها را به صورت طولی به شکل ورقه هایی به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید. سپس با یک قالب بیسکویت بری از هر ورقه 2 دایره در بیاورید.

دایره ها را در یک سبد بریزید و 1 و نیم قاشق سوپخوری نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید. سبد را روی یک کاسه قرار دهید و بگذارید 45 دقیقه بمانند تا رطوبت اضافی شان خارج شود و عرق کنند.

تکه های بادمجان را چند تا چند تا داخل آرد بغلتانید سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر با خرده نان بپوشانید.

یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و آنقدر روغن بریزید که کف تابه را بپوشاند. تکه های بادمجان روکش شده را 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید و یکبار هم برگردانید تا هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود. .

تکه های بادمجان سرخ شده را در بیاورید و آنها را بلافاصله در بشقابی که کف آن حوله کاغذی انداخته اید بچینید. تا روغن اضافی گرفته شود.

نان های همبرگر را نصف کنید و 1 قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی روی تکه ی پایینی بمالید. برگر بادمجان را روی سس قرار دهید و یک قاشق سوپخوری دیگر سس و یک ورقه پنیر موزارلا روی آن قرار دهید.

وقتی همه ی نان ها را از برگر بادمجان پر کردید آنها را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.

فر را روی کباب پز بگذارید و درجه ی آن را زیاد کنید. سپس سینی بادمجان برگر ها را زیر کباب پز قرار دهید و تا زمانی که پنیر آب شود حرارت دهید. سپس تکه ی رویی نان همبرگر را روی آن قرار دهید و بلافاصله سرو نمایید.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال