طرز تهیه شيرينى لطيفه
طرز تهیه شيرينى لطيفه
طرز تهیه شيرينى لطيفه

شیرینی

طرز تهیه شيرينى لطيفه

مواد لازم:

1- آرد

1پیمانه

2- تخم مرغ

3عدد

3- پودر قند

1/2پیمانه

4- نشاسته ذرت

1قاشق غذاخوری

5- پکینگ پودر

1/2قاشق چایخوری

6- وانیل

1/4قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا زرده ها وسفیده ها رو از هم جداکرده بعد نصفی از پودر قند ووانیل رو با زرده ها زده تا سفید رنگ وکشدار شود

پره های همزن رو جدا کرده وخوب شسته وکاملا خشک کنید سفیده ها رو کمی بزنید تا کف کنه بعد نیمه دیگر پودر قند رو به سفیده ها اضافه کرده خوب بزنید تا وقتی که ظرف رو برمیگردونید نریزه

بعد سفیده ها وزرده ها رو کمی با لیسک هم زده وارد ونشاسته ذرت وپکین پودر که سه بار الک کردید به موادتون اضافه کنید وارام ودورانی بالیسک مخلوط کرده

ته سینی فر کاغذ روغنی انداخته مواد رو داخل قیف ریخته سر قیف رو به اندازه 2سانت برش میدید ((یا با ماسوره 2سانتی)) توی سینی فر با فاصله میریزید کمی پودر قند روی شیرینی ها ریخته وداخل فر با دمای 175وبه مدت15دقیقه قرار میدید

شیرینی ها که اماده شد وسرد شد روی یکیش با ماسوره خامه زده شده بزنید ویکی دیگه از شیرینی هارو روش بزارید داخل کپسول های مناسب بذارید وروش پودر پسته بپاشید

بايد سرعت عمل داشته باشید چون ممکنه مواد اب بندازه.

موادتون موند وداخل سینی جا نشد حتما داخل یخچال بذارید.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال