طرز تهیه لقمه باقلوا
مواد لازم برای شربت:
1- آب
|
1/2 پیمانه ویا 120 میلی لیتر
|
2- شکر
|
1/3 پیمانه ویا 70 گرم
|
3- عسل
|
1/4 پیمانه ویا 80 گرم
|
4- آب لیمو ترش
|
1ونیم قاشق چایخوری
|
5- نمک
|
نوک قاشق چایخوری
|
مواد لازم برای داخل باقلوا ها:
1- گردو
|
3/4 پیمانه ویا 86 گرم
|
2- پسته
|
3/4 پیمانه ویا 96 گرم
|
3- شکر
|
3 قاشق غذاخوری ویا 38 گرم
|
4- پودر دارچین
|
1/2 قاشق چایخوری
|
5- پودر میخک
|
2 پنس
|
6- نمک
|
نوک قاشق چایخوری
|
7- پوست پرتقال ویا لیمو رنده شده
|
1/4 قاشق چایخوری (اختیاری)
|
8- کره آب شده
|
3 قاشق غذاخوری ویا 42 گرم
|
9- خمیر فیلو یا یوفکا
|
|
10- شکلات آب شده و خامه فرم گرفته
|
برای تزیین
|
طرز تهيه:
در یک قابلمه کوچک، آب، شکر، عسل، آب لیمو و نمک رو مخلوط کنین و بجوشانید روی شعله متوسط به بالا، بعد شعله رو کم کنین و 8-10 دقیقه دیگه بجوشونین تا کمی غلیظ شه.داخل یک سینی فر 33 در 46 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین.داخل مخلوط کن، گردو، پسته، شکر، دارچین، میخک، نمک، پوست پرتقال یا لیمو و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین چند سری طوریکه نه خیلی درشت شن نه خیلی ریز.سپس خمیر فیلو یا یوفکا رو روی میز بزارین و روش کره بمالین بعد یک لایه دیگه روش بزارین و کره بمالین و یک لایه دیگر بزارین روش و دایروی ببرین (30 تا) و دایره هارو داخل قالب مافین بزارین و داخل هرکدوم 1 قاشق غذاخوری از مخلوط گردو بریزین و در فر گرم شده 180 درجه 9-10 دقیقه بپزید.سپس داخل هرکدوم، 1 قاشق غذاخوری از شربت بریزین.بعد از سرد شدن، با شکلات و خامه فرم گرفته تزیین کنید.