طرز تهیه لقمه باقلوا
طرز تهیه لقمه باقلوا
طرز تهیه لقمه باقلوا

شیرینی

طرز تهیه لقمه باقلوا

مواد لازم برای شربت:

1- آب

1/2 پیمانه ویا 120 میلی لیتر

2- شکر

1/3 پیمانه ویا 70 گرم

3- عسل

1/4 پیمانه ویا 80 گرم

4- آب لیمو ترش

1ونیم قاشق چایخوری

5- نمک

نوک قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای داخل باقلوا ها:

1- گردو

3/4 پیمانه ویا 86 گرم

2- پسته

3/4 پیمانه ویا 96 گرم

3- شکر

3 قاشق غذاخوری ویا 38 گرم

4- پودر دارچین

1/2 قاشق چایخوری

5- پودر میخک

2 پنس

6- نمک

نوک قاشق چایخوری

7- پوست پرتقال ویا لیمو رنده شده

1/4 قاشق چایخوری (اختیاری)

8- کره آب شده

3 قاشق غذاخوری ویا 42 گرم

9- خمیر فیلو یا یوفکا

 

10- شکلات آب شده و خامه فرم گرفته

برای تزیین

 

طرز تهيه:

در یک قابلمه کوچک، آب، شکر، عسل، آب لیمو و نمک رو مخلوط کنین و بجوشانید روی شعله متوسط به بالا، بعد شعله رو کم کنین و 8-10 دقیقه دیگه بجوشونین تا کمی غلیظ شه.داخل یک سینی فر 33 در 46 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین.داخل مخلوط کن، گردو، پسته، شکر، دارچین، میخک، نمک، پوست پرتقال یا لیمو و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین چند سری طوریکه نه خیلی درشت شن نه خیلی ریز.سپس خمیر فیلو یا یوفکا رو روی میز بزارین و روش کره بمالین بعد یک لایه دیگه روش بزارین و کره بمالین و یک لایه دیگر بزارین روش و دایروی ببرین (30 تا) و دایره هارو داخل قالب مافین بزارین و داخل هرکدوم 1 قاشق غذاخوری از مخلوط گردو بریزین و در فر گرم شده 180 درجه 9-10 دقیقه بپزید.سپس داخل هرکدوم، 1 قاشق غذاخوری از شربت بریزین.بعد از سرد شدن، با شکلات و خامه فرم گرفته تزیین کنید.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال