طرز تهیه پاستيل خانگى
طرز تهیه پاستيل خانگى
طرز تهیه پاستيل خانگى

پاستیل

طرز تهیه پاستيل خانگى

مواد لازم:

1- پودر ژله هر طعمی که دوست دارین

یک بسته

2- آب خیلی سرد (سرمای آب موثره در شفافیت پاستیل)

1/2 پیمانه

3- شربت ذرت یا گلوکز بی رنگ

1/4 پیمانه

4- پودر ژلاتین

2 قاشق غذاخوری

 

نکته: گلوکز باعث میشه پاستیل منسجم تر بشه

طرز تهيه:

اول آب سرد و گلوگز رو خوب مخلوط کنید اگر دیدید حل نمیشه ایرادی نداره پودر ژلاتین و پودر ژله رو روی مخلوط آب و گلوکز بپاشید و مخلوط کنید و روی حرارت خیلی ملایم بزارید تا کاملا با هم مخلوط شوند حدود 7 تا 10 دقیقه روی حرارت بزارید تا روی مایع یه حالت کف  سفید بوجود بیاید(مراقب باشید نجوشد) بعد شعله را خاموش کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا روی مایع یک لایه سفید رنگ ببندد اون لایه رو با احتیاط بردارید (اگر اینکار رو نکنید پاستیلتون کدر میشه و دیگه شفاف نیست) وقتی کامل اون لایه رو برداشتین میتونید در جا سسی هایی که نوک باریک دارند بریزید و با کمک اون در قالب های مخصوص منتقل کنید.کمی در محیط بزارید تا خودشو بگیرد و بعد میتونید به یخچال منتقل کنید بعد از 2 تا 3 ساعت کامل خودشو گرفته.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال