پنكيک,آموزش پنكيک,طرز تهیه پنكيک,شیرینی,شیرینی پزی,آموزش شیرینی
پنكيک,آموزش پنكيک,طرز تهیه پنكيک,شیرینی,شیرینی پزی,آموزش شیرینی
طرز تهیه پنكيک

شیرینی

طرز تهیه پنكيک

مواد لازم:

1- آرد

5/1 پیمانه

2- بیکینگ پودر

یک قاشق غذاخوری

3- شکر

یک قاشق غذاخوری

4- نمک

نصف قاشق چای خوری

5- شیر

یک و نیم پیمانه

6- تخم مرغ

یک عدد

7- کره

نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

 

طرز تهیه:

شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ، کره وشیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آن ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.

در یک تابه نچسب، کره را ذوب کنید.

یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه ای رنگ شود حرارت دهید.

همین کار را با مابقی مایه انجام دهید.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال