طرز تهیه رولت املت
مواد لازم:
1- تخم مرغ بزرگ
|
۲ عدد
|
2- نمک دریا
|
به میزان لازم
|
3- کره
|
۱/۲ قاشق سوپخوری
|
4- شوید ساطوری شده
|
۱-۲ قاشق سوپخوری
|
5- سس پستو
|
۱ قاشق چایخوری
|
6- پنیر بز/ فتا/ ریکوتا
|
۱-۲ قاشق سوپخوری
|
7- ریحان تازه
|
مقداری
|
طرز تهيه:
تخم مرغها را با یک چنگال هم بزنید تا یکدست شوند.
یک تابهی نچسب را روی شعلهی متوسط قرار دهید و کره را درون آن بیندازید. هنگامی که تابه داغ شد تخم مرغها را درون آن بریزید و یکدست پخششان کنید. شویدها را روی آن بریزید.
هنگامی که فقط یک لایهی نازک از روی سطح تخم مرغ نرم باقی مانده است، پنیر و ریحان یا هر نوع سبزی دلخواهتان را در یک خط وسط املت بریزید و سس پستو را نیز روی آن پخش کنید. تابه را اندکی کج کنید و با استفاده از یک کفگیر از سمتی شروع به رول کردن آن کنید.