طرز تهیه كاپ جگر و سبزيجات
طرز تهیه كاپ جگر و سبزيجات
طرز تهیه كاپ جگر و سبزيجات

آشپزی

طرز تهیه كاپ جگر و سبزيجات

مواد لازم:

1- نان های گرد

5-4 عدد

2- جگر

200گرم

3- سیر

2حبه

4- زنجبیل تازه

1 قاشق چایخوری

5- پیاز خلال شده

1 عدد

6- تخم مرغ

3-4 عدد

7- زرشک

1قاشق سوپخوری

8- رب گوجه

1قاشق سوپخوری

9- اسفناج

10 -15 برگ

10- نخود فرنگی کنسروی یا پخته

2 قاشق سوپخوری

11- پنیر پیتزا

50 گرم

12- گوجه گیلاسی

3-4 عدد

13- روغن

1-2 قاشق سوپخوری

14- قارچ

100 گرم

 

طرز تهيه:

زرشک را شسته و5 دقيقه خیس کنید. پیاز ها را داخل روغن سرخ کرده و جگر های خرد شده را اضافه کنید تفت دهید .

رب را اضافه  کرده و سپس سیر و زنجبیل را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت دهید . زرشک را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید . 1/2لیوان آبریخته و بگذاريد مواد پخته شود و آب آنکشیده شود اما خشک نشود

قارچ هارا خردکرده و با حرارت بالا تفت داده و اندکی آب لیمو اضافه كنيد تارنگ آن تغییر نکند. داخل نان ها را از بالا خالی کنید. درون بعضی را با مواد املت پر کنید و یک عدد گوجه و اندکی قارچ ريخته و در صورت دلخواه یک عددتخم مرغ در آنشکسته و کمی پنیر روی آن بپاشيد.

داخل چند نان رانیز با اسفناج ،قارچ و نخود فرنگی پرکرده و یک عدد تخم مرغ را نیز در آن شکسته و پنیر بپاشيد. کاپ ها را به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه بپزيد.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال