طرز تهیه كوفته با تخم بلدرچين
مواد لازم:
1- گوشت گوساله چرخ کرده
|
400 گرم
|
2- گوشت بره چرخ کرده
|
100 گرم
|
3- آرد سوخاری ویا مقداری نان مونده
|
2 قاشق سوپ خوری
|
4- آب ولرم
|
2 قاشق سوپ خوری
|
5- پیاز رنده شده
|
1 عدد
|
6- تخم مرغ
|
1 عدد
|
7- نمک، فلفل سیاه و قرمز
|
|
مواد لازم برای داخل کوفته:
1- تخم بلدرچین آبپز شده
|
6 عدد
|
2- هویج آبپز شده
|
1 عدد
|
3- نخود فرنگی آبپز شده
|
نصف لیوان
|
4- گردو، آلبالو و ...
|
اختیاری
|
طرز تهيه:
همه مواد کوفته رو خوب ورز بدین با دست، روشو بپوشونین و نیم ساعت بزارین یخچال.تخم های بلدرچین رو آبپز کنین و پوستشونو دربیارین.هویج روهم آبپز کنین و خرد کنین.از کوفته مقدارز مقداری بردارین و داخلش یدونه تخم مرغ و هویج و نخود فرنگی بزارین و ببندین.حدود 6-7 کوفته میشه.داخل روغن داغ، سرخ کنین و روی دستمال کاغذی بزارین. سپس روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر گرم شده 190 درجه، بمدت 10-15 دقیقه بپزین.اگه قبل از فر گذاشتن سرخ نکنین، در فر شکلش خراب میشه.و اینکه اگه فر نزارین، شاید توش خوب نپزه.