طرز تهیه موس دورنگ
مواد لازم برای موس شکلاتی:
1- شکلات نیمه شیرین
|
150 گرم
|
2- سفیده تخم مرغ
|
6 عدد
|
3- شکر
|
3/4 پیمانه
|
4- شیر نسکافه یا شیر کاکائو که شکر نزدین
|
1/2 پیمانه
|
5- خامه
|
1 و 1/4 پیمانه
|
مواد لازم برای موس سفید:
1- سفیده تخم مرغ
|
6 عدد
|
2- خامه
|
3/4 پیمانه
|
3- شکلات سفید
|
150 گرم
|
4- شیر
|
3 قاشق غذاخوری
|
5- خامه فرم گرفته(شیرین شده)
|
1 پیمانه
|
6- شکر
|
مقداری (اختیاری)
|
طرز تهيه:
ابتدا، برای موس شکلاتی، شکلات رو بصورت بن ماری آب کنین و بزارین سرد یا همون ولرم شه، سفیده هارو کمی بزنین و بعد شکر رو اضافه کنین و با همزن اونقدر بزنین تا سفت شه، بعد شیر نسکافه یا شیر کاکائو و شکلات آب شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد در یک کاسه دیگه خامه رو اونقدر بزنین تا مقدارش دوبرابر شه، سپس 1/3 سفیده هارو نگه دارین و بقیشو به خامه اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین و داخل 8 ظرف دلخواه بریزین
برای موس سفید، خامه رو گرم کنین و بعد شکلات سفید رو اضافه کنید و کمی صبر کنید بعد مخلوط کنین تا آب شه، بعد بزارین سرد شه و شیر رو اضافه کنین، خامه رو اونقدر بزنین تا دوبرابر شه، سفیده هارم اونقدر بزنین تا سفت شه، بعد مخلوط شکلات سفید رو به خامه اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، سپس سفیده که زدین و همچنین 1/3 از سفیده که نگه داشته بودین رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین و روی موس شکلاتی بریزین و بزارین فریزر.
15 دقیقه قبل از سرو از فریزر دربیارین بعد با خامه فرم گرفته و ... تزیین کنین.