جوجه انارى,آموزش جوجه انارى,طرز تهیه جوجه انارى,آموزش آشپزی,آشپزی,آشپزی ایرانی
جوجه انارى,آموزش جوجه انارى,طرز تهیه جوجه انارى,آموزش آشپزی,آشپزی,آشپزی ایرانی
طرز تهیه جوجه انارى

آشپزی

طرز تهیه جوجه انارى

مواد لازم:

1- جوجه کبابی خرد شده

یک کیلوگرم

2- رب انار

نصف پیمانه

3- پیاز رنده شده

نصف پیمانه

4- گردو آسیاب‌ شده

دو قاشق سوپخوری

5- سیر له شده

چهار حبه

6- سبزی معطر ریز خرد شده

دو قاشق سوپخوری

7- نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

8- روغن زیتون

دو قاشق سوپخوری

9- آبلیمو

۱/۳پیمانه

10- آب انارطبیعی

نصف استکان

11- پودر زنجبیل وآویشن

به مقدار کم

 

طرز تهیه:

جوجه‌ها را شسته و پس از این که آب آنها گرفته شد، تمام مواد را در کاسه‌ای ریخته و سه الی چهار دقیقه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خوب مواد به خورد جوجه‌ها برود. بهتر است سبزی را کاملا له کنیم و هر چقدر مواد مرینیت این کباب ریز و له باشد کیفیت کباب بالاتر است. پس از دو ساعت استراحت در یخچال، جوجه‌های سس اناری را به سیخ کشیده و روی آتش ذغال، بدون باد زدن کباب می‌کنیم، چون باد زدن باعث سوختن این کباب می‌شود.اما من توی ماهیتابه باروغن زیتون چرب کردم وباحرارت کم پخته وبعدسرخ کردم توی فرهم میشه گذاشت

می‌توانید این کباب را با نان، چلو و سبزی‌پلو سرو کنید.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال