طرز تهیه سوپ تره فرنگى
مواد لازم:
1- تره فرنگی خرد شده
|
2 پیمانه
|
2- سیب زمینی متوسط خرد شده
|
2 عدد
|
3- هویج بزرگ خرد شده
|
1 عدد
|
4- قارچ اسلایس شده
|
200 گرم
|
5- کره
|
2 قاشق غذاخوری
|
6- قرص اشکنه (میتونید از آب مرغی که تهیه کردین،استفاده کنین)
|
2 عدد
|
7- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
|
به مقدار لازم
|
8- آب، اگه از قرص اشکنه استفاده میکنین، وگرنه 2 پیمانه آب مرغ
|
2 پیمانه
|
9- آرد
|
2 قاشق غذاخوری
|
10- شیر در دمای اتاق
|
1 پیمانه
|
طرز تهيه:
کره رو آب کنین داخل قابلمه، تره فرنگی هارو تفت بدین، ولی زیاد نه که تیره شن. (تره فرنگی هارو شستنی، داخلشونم بشورین).نمک، فلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه کنین، بعد آب یا آب مرغ رو اضافه کنین و بجوشونین،سپس شعله رو کم کنین و هویج هارو اضافه کنین و 1 دقیقه روی شعله ملایم هم بزنین، سیب زمینی هارم اضافه کنین و هم بزنین،قارچ هارم اضافه کنین و هم بزنین.
در یک تابه، مقداری کره رو آب کنین و آرد رو اضافه کنین و 1 دقیقه تفت بدین تا بوش بیاد، بعد آرام آرام 1 ملاقه از سوپ رو بهش اضافه کنین و هم بزنین بعد اینو به سوپ اضافه کنین و هم بزنین، اگه از قرص استفاده میکنین الان قرص هارو اضافه کنین، بعد سر قابلمه رو بزارین و 30 دقیقه روی شعله کم بزارین بپزه.بعد، از روی شعله بردارین و 15 دقیقه قبل از سرو کردن، شیر رو اضافه کنین.(ما بعضا ماست هم میزنیم).