طرز تهیه فسنجان
طرز تهیه فسنجان
طرز تهیه فسنجان

آشپزی

طرز تهیه فسنجان

مواد لازم:

1- مرغ

حدود ۵۰۰ گرم

2- گردو آسیاب شده

تقریبا ۲۰۰ گرم

3- پیاز کوچیک

یک عدد

4- رب انار ترش

۵ قاشق غذاخوری

 

طرز تهيه:

اول پیاز رو رنده درشت میکنم(یا خیلی ریز نگینی خرد میکنم) و با کمی روغن کاملا تفت میدم تا رنگش طلایی شه. بعد گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه میکنم و تفت میدم تا به روغن بیفته. تیکه های مرغ رو هم بهش اضافه میکنم. نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه هم میزنم و وقتی مرغ کمی تفت گرفت،  تقریبا 3 لیوان آب بهش اضافه میکنم و شعله رو خیلی کم میکنم تا کم کم بپزه. یک ساعت که گذشت، بهش رب انار میزنم‌ و شکر به اندازه دلخواه هم اضافه میکنم(بسته به ذائقه تون که ترش یا شیرین دوست داشته باشید). یه تیکه یخ هم برای روغن انداختن، توش میندزم.

دوباره میذارم با شعله کم بپزه تا کاملا جا بیفته و روغن گردو هم بالا بیاد. فقط گاهی بهش سر میزنم و هم میزنم تا ته نگیره.  میتونید مرغ روجدا کمی سرخ کنید و دیرتر به خورشت اضافه کنید.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال