طرز تهیه كوكو پيازچه
طرز تهیه كوكو پيازچه
طرز تهیه كوكو پيازچه

آشپزی

طرز تهیه كوكو پيازچه

مواد لازم:

1- پیازچه پاک کرده با قسمت سبز آن

۵۰۰ گرم

2- تخم مرغ

۲ عدد

3- روغن

۶ قاشق سوپ خوری

4- نمک

به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پیازچه ها را شسته و به صورت كاملا ریز خرد می‌كنیم و در ظرف گودی می‌ریزیم. تخم‌مرغ‌ها را همراه با مقداری نمك به پیازچه‌ها اضافه می‌كنیم و خوب مخلوط میكنیم تا یكنواخت شوند.

در تابه‌ای روغن را داغ كرده، از مخلوط پیازچه در آن می‌ریزیم و درب تابه را می‌گذاریم تا كوكو خودش را بگیرد. وقتی یك طرف كوكو سرخ شد، درب تابه را برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود. كوكو را به صورت مربع‌های كوچك برش می‌دهیم و در ظرف مناسبی می‌چینیم.

نکات:

اگر دوست داشتید به مواد این كوكو مرغ یا سیب زمینی هم بزنید . بهتر است به موادتان 2 قاشق آرد سیب زمینی هم اضافه كنید تا خوشمزه تر شود .

اگر دوست دارید غذایتان خوشرنگ تر شود به آن كمی زعفران و دو قاشق آرد سوخاری هم بزنید.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال