براى اينكه پياز داغ خوبى تهيه كنيد بهتر است
براى اينكه پياز داغ خوبى تهيه كنيد بهتر است
براى اينكه پياز داغ خوبى تهيه كنيد بهتر است

آشپزی

براى اينكه پياز داغ خوبى تهيه كنيد بهتر است

1-پیاز را در روغن بیشتر و با حرارت ملایم سرخ کرده و بعد از سرخ شدن، روغن اضافی آن را گرفت. این روغن را می توان دفعات دیگر باز برای سرخ کردن پیاز به کار برد.

2-پیاز را در اوایل سرخ کردن نباید زیاد به هم زد زیرا آب می اندازد و دیرتر سرخ می شود، ولی همین که پیاز رنگ گرفت باید آن را مرتبا هم زد تا همه سطوح آن کاملا طلائی شود.

3-برای تهیه دو تا سه قاشق پیاز سرخ کرده 3 تا 4 عدد پیاز درشت و یک پیمانه روغن (در حدود 200 گرم) کافی خواهد بود.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال