طرز تهیه پوره سيب زمينى
مواد لازم:
1- سیب زمینی زرد،شسته و برش داده شده به قطعات 2 اینچی
|
3 عدد
|
2- کره بدون نمک
|
8 قاشق سوپ خوری
|
3- سیر متوسط خرد شده
|
3 حبه
|
4- زعفران
|
به مقدار لازم
|
5- تخم گشنیز خشک
|
1 قاشق چای خوری
|
6- بادام تست شده
|
1/3 فنجان
|
7- دانهی کنجد تست شده
|
1 قاشق سوپ خوری
|
8- پونه کوهی خشک
|
2 قاشق سوپ خوری
|
9- شیر کامل
|
1 فنجان
|
10- نمک دریا
|
1و 1/2 قاشق چای خوری
|
طرز تهيه:
سیب زمینیها را در آب و نمک در قابلمهای بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزند. در این بین، 6 قاشق سوپ خوری از کره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، سیر را اضافه کنید و 10-5 دقیقه آن را تفت دهید. در اینجا میتوانید سیرها را جدا کنید و کنار بگذارید. تابه را از روی حرارت بردارید، زعفران و نمک را اضافه کنید و آن را کنار بگذارید.
تخم گشنیز را در هاون بکوبید، بادامها را اضافه کنید و کمی بکوبید تا قطعه قطعه شوند.
سیب زمینیها را پوست بکنید در یک قابلمه بریزیذ و با گوشت کوب سیب زمینی له کنید، شیر را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت کم بگذارید. 2 قاشق باقیمانده از کره را به همراه نمک، کرهی ذوب شده و آویشن اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از اینکه کاملا گرم شد آن را خاموش کنید، به همراه بادام و تخم گشنیز سرو کنید.