طرز تهیه پوره سيب زمينى
طرز تهیه پوره سيب زمينى
طرز تهیه پوره سيب زمينى

آشپزی

طرز تهیه پوره سيب زمينى

مواد لازم:

1- سیب زمینی زرد،شسته و برش داده شده به قطعات 2 اینچی

3 عدد

2- کره بدون نمک

8 قاشق سوپ خوری

3- سیر متوسط خرد شده

3 حبه

4- زعفران

به مقدار لازم

5- تخم گشنیز خشک

1 قاشق چای خوری

6- بادام تست شده

1/3 فنجان

7- دانه‌ی کنجد تست شده

1 قاشق سوپ خوری

8- پونه کوهی خشک

2 قاشق سوپ خوری

9- شیر کامل

1 فنجان

10- نمک دریا

1و 1/2 قاشق چای خوری

 

طرز تهيه:

سیب زمینی‌ها را در آب و نمک در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزند. در این بین، 6 قاشق سوپ خوری از کره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، سیر را اضافه کنید و 10-5 دقیقه آن را تفت دهید. در این‌جا می‌توانید سیرها را جدا کنید و کنار بگذارید. تابه را از روی حرارت بردارید، زعفران و نمک را اضافه کنید و آن را کنار بگذارید.

تخم گشنیز را در هاون بکوبید، بادام‌ها را اضافه کنید و کمی بکوبید تا قطعه قطعه شوند.

سیب زمینی‌ها را پوست بکنید در یک قابلمه بریزیذ و با گوشت‌ کوب سیب زمینی له کنید، شیر را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت کم بگذارید. 2 قاشق باقی‌مانده از کره را به همراه نمک، کره‌ی ذوب شده و آویشن اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از اینکه کاملا گرم شد آن را خاموش کنید، به همراه بادام و تخم گشنیز سرو کنید.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال