طرز تهیه آش رشته
طرز تهیه آش رشته
طرز تهیه آش رشته

آشپزی

طرز تهیه آش رشته

مواد لازم:

1- ساق پای گوساله

1 بزرگ ویا 2 کوچک

2- پیاز بزرگ،خرد شده

1 عدد

3- لوبیای قرمز،یک شب قبل داخل آب خیس شده

1/3 پیمانه

4- نخود،یک شب قبل داخل آب خیس شده

1/3 پیمانه

5- عدس

1/2 پیمانه

6- اسفناج، خرد شده

1 دسته بزرگ

7- گشنیز، خرد شده

1 دسته

8- جعفری خرد شده

1/2 دسته

9- رشته آش

80 گرم

10- آرد که با 1 پیمانه آب مخلوط کردین

1 قاشق غذاخوری

11- آب(میتونین مقداریش رو آب مرغ بزنین)

8-10 پیمانه

 

مواد لازم برای تزیین:

1- پیاز بزرگ، خرد شده

2 عدد

2- سیر، ریز خرد شده

5-7 حبه

3- پودر نعناع خشک

1ونیم قاشق غذاخوری

4- زردچوبه

1/2 قاشق غذاخوری

5- نمک و فلفل سیاه

به مقدار لازم

6- کشک

به مقدار دلخواه

 

طرز تهيه:

پیاز رو داخل روغن تفت بدین، عدس، نخود و لوبیا هارو داخل آبکش خشک کنین و داخل قابلمه بریزین، ساق پای گوساله هم داخل قابلمه بزارین، آب رو اضافه کنید و بزارین تا بجوشه، روی شعله ملایم، حدود 45 دقیقه.سپس سبزی هارو اضافه کنین و 20 دقیقه دیگه بپزین. سپس داخل یک تابه، مقداری روغن بریزید و داغ کنین، 2 تا پیاز خرد شده رو تفت بدین، سیر و زردچوبه رو اضافه کنید، وقتی طلایی شد، نعناع خشک رو اضافه کنین و مخلوط کنین و از روی شعله بردارین.سپس نصف مخلوط نعناع رو داخل قابلمه بریزین و نصف دیگشو برا تزیین نگه دارین. بعد رشته ها، ادویه ها و مخلوط آب و آرد رو اضافه کنین و 20 دقیقه بپزین تا جا بیافته.(ما معمولا آرد رو با پیاز خوب تفت میدیم و اضافه میکنیم تا بوی خام نده، اینجوری داخل آب اضافه کردنی نمیدونم بوی خام بده یا نه)با کشک و ... تزیین کنین.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال