طرز تهیه کالباس خانگی
طرز تهیه کالباس خانگی
طرز تهیه کالباس خانگی

آشپزی

طرز تهیه کالباس خانگی

مواد لازم:

1- سینه مرغ بدون استخوان

2 عدد

2- سیر

5 حبه(درشت)

3- زرده تخم مرغ

2 عدد

4- آرد ذرت

2 قاشق غذا خوری

5- فلفل سیاه،زنجبیل،نمک

هر کدام 1 قاشق مربا خوری

6- هل ساییده

1/2 قاشق مربا خوری

7- روغن مایع

1 قاشق غذا خوری

8- هویج نگینی

2 عدد

9- قارچ نگینی شده

5 عدد (درشت)

 

طرز تهيه:

سینه مرغ رو همراه با سیر دو بار چرخ میکنیم،آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم، مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم،زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کرده و به اندازه ای ورز میدیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم

قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که بطور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط میکنیم.

یک کیسه فریزر رو شکافته و مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانتی متر روی آن گذاشته و شکلات پیج میکنیم

سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز کرده و بعد از اتمام پخت کیسه را خارج کرده توی یخچال میگذاریم تا سرد و آماده سرو شود

نکات مهم:

موقعی که مواد رو شکلات پیج کردین با خلال دندون چندتا سوراخ روی سلفن ایجاد کنید

میتونین از سیر بیشتری برای ترکیب بالا استفاده کنین(خوشمزه تر میشه)

اجازه بدین کالباستون حسابی خنک بشه و بعد برش بزنید تا خُرد نشه

با مواد بالا 20 ورق کالباس با قطر نیم سانت خواهید داشت

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال