طرز تهیه پودينگ گلابى زنجبيل
طرز تهیه پودينگ گلابى زنجبيل
طرز تهیه پودينگ گلابى زنجبيل

دسر

طرز تهیه پودينگ گلابى زنجبيل

مواد لازم:

1- کره

۵۵ گرم

2- آرد

۵۵ گرم

3- نمک

نوک قاشق چای ‌خوری

4- بیکینگ پودر

۱/۴ قاشق چای خوری

5- شکر

۵۵ گرم

6- تخم مرغ

۱ عدد

7- مربای زنجبیل

۱ تکه

8- پرتقال

۱ عدد

9- گلابی

۱ عدد

10- شیره درخت افرا (یا شربت مربای زنجبیل)

به میزان لازم

 

۱- به کره اضافی برای چرب کردن قالب‌ها نیاز دارید.

۲- مربای زنجبیل رو ریز خرد کنید.

۳- پوست پرتقال رو رنده کنید.

۴- گلابی رو پوست بگیرید، قسمت‌های اضافی اون رو جدا کنید و بعد اون رو به شکل مکعب‌های ۱ سانتی‌متری خرد کنید.

۵- در این دستور از شیره درخت افرا استفاده می شه که به جای اون می تونید از شربت مربای زنجبیل هم استفاده کنید.

طرز تهيه:

۱- اول باید ۲ دایره کاغذی برای روی قالب‌ها درست کنیم. دهانه ۲ قالب رمکین رو روی کاغذ نسوز برگردونید و با مداد طرح اون‌ها رو روی کاغذ بکشید و کاغذ رو ببرید.

۲- داخل قالب‌ها و یک سمت دایره‌های کاغذی رو با کره چرب کنید.

۳- آرد رو به همراه نمک، بیکینگ‌پودر، شکر، کره (به دمای اتاق) و تخم‌مرغ در مخلوط‌کن بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.

۴- مربای زنجبیل و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و مواد رو چند بار دیگه بزنید.

۵- مقداری شیره درخت افرا در هر قالب بریزید. بعد نیمی از گلابی رو در هر قالب بریزید.

۶- خمیر رو هم بین ۲ قالب تقسیم کنید و دایره های کاغذی رو (از سمتی که به اون کره زدید) روی قالب‌ها بذارید.

۷- اون‌ها رو برای ۴ دقیقه با بالاترین قدرت مایکروویو تا زمانی که بافتشون اسفنجی بشه، بپزید.

۸- بذارید تا در قالب برای چند دقیقه خنک بشن و بعد اون‌ها رو برگردونید و از خوردنشون لذت ببرید.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال