آشپزی,آشپزی ایرانی,غذاهای ایرانی,آموزش غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,استيک,آموزش استيک,طرز تهیه استيک
آشپزی,آشپزی ایرانی,غذاهای ایرانی,آموزش غذاهای ایرانی,آموزش آشپزی,استيک,آموزش استيک,طرز تهیه استيک
طرز تهیه استيک

آشپزی

طرز تهیه استيک

مواد لازم:

1- فيله گوساله

 

2- پياز

يك عدد

3- نمك،فلفل،روغن زيتون

به ميزان لازم

4- سير

خيلى كم

5- سبزيجات بخار پز شده

 

 

طرز تهيه :

تکه های گوشت فیله گوساله رابا بیفتک خوب میکوبیم تا باریک و به ضخامت یک سانتی دربیاد يا ميتونيد روي گوشت يه كيسه فريزر بذاريد و با گوشت كوب بكوبيد،بعد در مایه (يك عدد پياز+نمك+فلفل+روغن زيتون+خيلي كم پودر سير)مزه دارش میکنیم و در ظرف در دار 3 ساعتی داخل یخچال میگذاریم تا بمونه . بعد در ماهیتابه (ترجيحا چدني)داغ شده با مقدار بسیار کمی روغن تفت میديم (تكه هاي گوشت رو تک تک داخل ماهیتابه میندازيم)

با حرارت متوسط یک طرفش رو تفت ميديم بعدطرف دیگه را تفت میديم . مقدار سرخ شدن استیک به سليقه ى خودتون بستگی داره . اگه آبدار دوست دارين زياد سرخ نكنين و اگه کاملا سرخ شده دوست دارين زیاد سرخ كنين .

حالا تيكه هاي استيك رو كه آماده كردين داخل بشقاب بزارين و روش سس بريزيد و دورش رو با سبزيجات بخارپز يا گريل شده تزيين كنيد(نوع پخت سبزيجات به سليقه ي خودتون ميتونين بخار پز كنيد يا گريل كنيد يا سرخ كنيد)انتخاب سبزيجات هم به سليقتون بستگي داره.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال