طرز تهیه سوپ جو
طرز تهیه سوپ جو
طرز تهیه سوپ جو

سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو

مواد لازم برای 6 نفر:

1- پیاز کوچک، ریز خرد شده

2عدد

2- کره

1 قاشق غذاخوری

3- جو پخته

حدود 453 گرم

4- آب مرغ

3 پیمانه بعلاوه 2 و 2/3 پیمانه

5- هویج متوسط رنده شده

1عدد

6- نمک

1/2-3/4 قاشق چایخوری

7- فلفل سیاه

1/4 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای سس:

1- کره

2 قاشق غذاخوری

2- آرد

2 قاشق غذاخوری

3- شیر کم چرب

2 پیمانه

4- آب لیمو ترش تازه

2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

5- جعفری ریز خرد شده

2 قاشق غذاخوری

6- زرشک

1-2 قاشق چایخوری (اختیاری)

 

طرز تهيه:

یک روز قبل، 3/4 پیمانه جو رو با آب سرد بشورین، بعد داخل قابلمه بزرگ بریزین و 2ونیم پیمانه آب و 1/4 قاشق چایخوری نمک بریزین روش و بجوشونین، بعد بدون اینکه در قابلمه رو بزارین، حرارت رو کم کنین و 10 دقیقه بپزین، سپس از روی شعله بردارین و در قابلمه رو بزارین و بزارین دمای اتاق، بعد 4-5 ساعت میبینین همه آبو تقریبا کشیده و نرم شده.

پیاز رو تفت بدین، جو پخته و 3 پیمانه آب مرغ رو اضافه کنین، بجوشونین، در قابلمه رو بزارین و روی حرارت ملایم، 30 دقیقه بپزین تا غلیظ شه، هویج، 2 و 2/3 پیمانه آب مرغ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنین و بجوشونین، در قابلمه رو بزارین و 20 دقیقه بپزین تا غلیظ شه.

برای سس، کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنین و تفت بدین تا بوش دربیاد، حدود 2 دقیقه، 1 پیمانه شیر اضافه کنین و مخلوط کنین، تا غلیظ شه، بعد 1 پیمانه دیگه شیر اضافه کنین و مخلوط کنین تا گرم شه ولی نجوشه.سپس سوپ رو بجوشونین و سس گرم رو اضافه کنید و مخلوط کنید، در قابلمه رو نزارین و حرارت رو کم کنین و 10 دقیقه بپزین، بعضا هم بزنین تا زیرش نچسبه، آب لیمو رو اضافه کنین و 2 دقیقه دیگه بپزین، از روی شعله بردارین و جعفری و زرشک رو اضافه کنید و سرو کنین.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال