طرز تهیه پودينگ وانيلى و توت فرنگى قالبى
مواد لازم:
برای قسمت توت فرنگی:
1- شیر
|
3 پیمانه
|
2- پودر پودینگ توت فرنگی
|
1 بسته
|
مواد لازم برای قسمت سفید:
1- شیر
|
1 لیتر
|
2- شکر
|
1/2 پیمانه
|
3- آرد سمولینا یا ایرمیک
|
1/4 پیمانه
|
4- نشاسته ذرت
|
3 قاشق غذاخوری پر
|
5- کره
|
1 قاشق مرباخوری
|
6- وانیل
|
به مقدار لازم
|
طرز تهيه:
توت فرنگی، شیر و پودینگ رو داخل قابلمه بریزین و مدام هم بزنین تا بجوشه و خوب غلیظ شه.بعد داخل قالب که خیس کردین کمی، بریزین و بزارین کنار.برای قسمت سفید هم همه موادو بجز کره و وانیل، مخلوط کنین و مدام هم بزنین تا بجوشه و غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین.بعد که ولرم شد، روی لایه اول که روش پوسته بسته با قاشق بریزین و 4-5 ساعت بزارین یخچال.بهتره یک شب بمونه تا بگیره.حین درآوردن هم، اول اطرافشو با چاقو از قالب جدا کنین.