کیک پزی,شیرینی پزی,کیک,شیرینی,آموزش کیک,آموزش شیرینی,كيك اسفنجى,آموزش كيك اسفنجى,طرز تهیه كيك اسفنجى
کیک پزی,شیرینی پزی,کیک,شیرینی,آموزش کیک,آموزش شیرینی,كيك اسفنجى,آموزش كيك اسفنجى,طرز تهیه كيك اسفنجى
طرز تهیه كيك اسفنجى

شیرینی

طرز تهیه كيك اسفنجى

مواد لازم:

1- تخم مرغ

٦عدد

2- پودر قند

٣٠٠ گرم

3- آرد

٢٠٠ گرم

4- آرد ذرت

٢٠ گرم (يا ٢٢٠ گرم آرد)

5- بكينگ پودر

١ قاشق چایخوری

6- پودر كاكائو

يك قاشق سوپخوری

7- آبجوش

يك دوم ليوان

8- وانيل

به مقدار لازم

 

نکته: اگه دوست داريد كيك تيره تر بشه،يكمي بيشتر پودر کاکائو بريزيد.

طرزتهيه:

زرده و سفيده ي تخم مرغ رو از هم جدا كنيد،زرده هارو با نيمي از پودر قند و وانيل زده تا كرم و كشدار بشه،بعد ابجوش و پودر كاكائو رو اضافه كرده ،خيلي كم همزده،

سفيده هارو جداگانه كمي همزده و باقي پودر قند رو اضافه كرده

مواد زرده و سفيده رو با هم مخلوط،در اخر مواد خشك(آرد و بكينگ پودر)رو اضافه با ليسك به يك جهت همزده،موادو داخل سيني چرب شده ريخته در فر با دماي ١٨٠ درجه قرار داده بمدت تقريبي ٢٠ الي ٢٥ دقيقه.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال