شیرینی,شیرینی پزی,آموزش شیرینی,شيرينى فندقى,آموزش شيرينى فندقى,طرز تهیه شيرينى فندقى
شیرینی,شیرینی پزی,آموزش شیرینی,شيرينى فندقى,آموزش شيرينى فندقى,طرز تهیه شيرينى فندقى
طرز تهیه شيرينى فندقى

شیرینی

طرز تهیه شيرينى فندقى

مواد لازم:

1- کره

125 گرم

2- روغن مایع

1/2 پیمانه

3- پودر شکر

7 قاشق غذاخوری

4- سفیده تخم مرغ

1 عدد

5- آرد ذرت

2 قاشق غذاخوری

6- آرد برنج

2 قاشق غذاخوری

7- آرد

4 پیمانه

8- وانیل

به مقدار لازم

 

مواد لازم برای روی شیرینی ها:

1- عسل

2-3 قاشق غذاخوری

2- فندق، گردو، پسته یا بادام خرد شده

به مقدار لازم

 

طرز تهيه:

همه مواد بجز آرد و وانیل رو ورز بدین تا کاملا مخلوط شن، بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و وانیل رو هم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه مثل لاله گوش. بعد بین دو تا کاغذ روغنی بزارین و با وردنه باز کنین، بعد با کاتر های دلخواه ببرین، طوریکه قراره یکیشو روی دیگری بزارین و اونیکه قراره روی دیگری بزارین، وسطشو هم بردارین ،روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر گرم شده 150 درجه بپزین تا کمی رنگشون عوض شه، بعد به شیرینی های کامل، با فرچه عسل بمالین و یکی از اون توخالی هارو روش بزارین و کلی فندق بریزین و با شکلات سفید آب شده، تزیین کنین.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال