طرز تهیه دسر٤ لايه شاهتوت
مواد لازم برای سس:
1- شاهتوت
|
1 مشت
|
2- آب
|
2 پیمانه
|
3- شکر
|
2 قاشق غذاخوری
|
4- نشاسته ذرت
|
2 قاشق غذاخوری
|
مواد لازم برای پودینگ:
1- شیر
|
1 لیتر
|
2- نشاسته گندم
|
4 قاشق غذاخوری
|
3- شکر
|
1 پیمانه
|
4- کره نرم
|
1 قاشق غذاخوری
|
5- پودر کرم شانتی
|
1 بسته
|
6- وانیل
|
به مقدار لازم
|
طرز تهيه:
برای سس، شاهتوت هارو داخل مخلوط کن، پوره کنین، داخل قابلمه بریزین و آب، شکر و نشاسته ذرت رو اضافه کنید و بپزین با هم زدن تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید.
برای پودینگ، در قابلمه ای دیگر، شیر، نشاسته گندم، شکر و کره رو اضافه کنین و بپزین با همزدن تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و پودر کرم شانتی رو اضافه کنید و با همزن خوب بزنین، بعد داخل ظرفهای سرو بریزین مقداریشو، بعد مقداری از سس رو به پودینگ اضافه کنین و مخلوط کنین و روی لایه اول با دقت بریزین، بعد بازم مقداری از سس رو به باقیمانده پودینگ اضافه کنین و روی لایه دوم با دقت بریزین تا همه پودینگ تموم شه، بعد لایه آخر هم، سس رو تنهایی بریزین و با شاهتوت تزیین کنید.بعد داخل یخچال چند ساعت نگه دارین، بعد روش پودر شکر الک کنین و نوش جان کنید.