طرز تهیه کیک موکا کرمدار
طرز تهیه کیک موکا کرمدار
طرز تهیه کیک موکا کرمدار

شیرینی

طرز تهیه کیک موکا کرمدار

مواد لازم :

1- تخم مرغ

۴عدد

2- آرد

١و يك سوم پیمانه

3- شکر

یک پیمانه

4- روغن مایع

یک چهارم پیمانه

5- آب جوش

نصف پیمانه

6- بکینگ پودر

یک قاشق مرباخوری

7- وانيل

نصف قاشق چایخوری

8- پودر قهوه

یک و نیم قاشق غذاخوری

9- پودر کاکائو

سه قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید

تخم مرغ به دمایه محیط رسیده باشه.

ابتدا زرده +وانیل +دو سوم شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه (هرچى زرده بيشتر زده بشه بوى تخم مرغ كمتر تو كيك احساس ميشه)

همزمان که دستگاه روشنه آب جوش +پودر قهوه +پودرکاکائو رو مخلوط و کم کم به زرده اضافه کنید حدودا یک دقیقه باهمزن بزنيدروغن را کم کم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن حدود یک دقیقه بزنید همزن را کنار بزارید و آرد و بکینگ پودر را که سه مرتبه الک کردید را در چند مرحله با لیسک دورانی مخلوط کنید سپس سفیده را حدودا یک دقیقه بزنید و یک سوم شکر رااضافه کنید و تا جایی هم بزنید که وقتی کاسه را بر میگردونید سفیده نریزه سپس سفیده رو كم كم به مواد اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مواد شل شه وداخل قالب مستطيلى ٣٥در٢٥ كه چرب و کاغذ روغنی انداختم(البته من براى اين مدل تو اين قالب تهيه كردم شما ميتونيد داخل قالب ٢٨ با ارتفاع ٥سانت بريزيد) سپس در فری که با دمایه ۱۸۰از قبل گرم کردید به مدت ۳۵تا ۴۵دقیقه بپزید این زمان نسبت به فرتون متغیره ،بهد پخت برش هاى مثلثى زدم براى داخل لايه پنيرخامه اى١٥٠گرم (من از ماسكارپونه استفاده كردم) رو با٥٠گرم شكلات آب شده مخلوط بعد١٠٠گرم خامه قنادى رو اضافه كرده همراه با دوق غ پودرقند ويك ق غ پودر نسكافه مخلوط كرده وبين دولايه كيك ميماليم ويكى دوساعت داخل يخچال بگذاريد بماند.

 

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال