طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
مواد لازم:
1- سینه مرغ
|
3 عدد
|
2- اسفناج شسته شده
|
300 گرم
|
3- خامه
|
1/2 الی 1 پیمانه
|
4- سیر رنده شده یا کوچک خرد شده
|
2 حبه
|
5- پیاز کوچک ریز خرد شده
|
1 عدد
|
6- پنیر کاشار یا پیتزا ویا پارمسان رنده شده
|
1 پیمانه
|
7- روغن زیتون
|
3 قاشق غذاخوری
|
8- جوز هندی رنده شده
|
1 قاشق چایخوری
|
9- نمک
|
1 قاشق چایخوری
|
10- فلفل سیاه
|
به مقدار لازم
|
طرز تهيه:
سینه های مرغ رو به دو قسمت تقسیم کنین و بکوبید تا نازکتر شه.داخل روغن زیتون، سیر و پیاز رو کمی تفت بدین بعد اسفناج هارو اضافه کنین، قبل ازینکه اسفناج هارو اضافه کنین میتونین گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی و چیزهای دلخواه هم اضافه کنین. بعد ازینکه اسفناج ها کوچک شدن، خامه، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و مخلوط کنید، 2-3 دقیقه دیگه بپزین بعد از روی حرارت بردارید.
سپس روی میز، سلفون بزارین و سینه های مرغ نازک شده رو به درازا کنار هم بچینین، بعد از مخلوط اسفناج روشون (وسطشون) بزارین(میتونین قبل ازینکه اسفناج هارو میزارین، یک لایه پنیر پیتزا بزارین) و با کمک سلفون سفت رول کنین.ولی بعد سلفون رو دربیارین.با کمک خلال دندان چوبی، ثابت کنین و داخل سینی فر بزارین، بعد روش پنیر بریزین و در فر گرم شده 200 درجه، 30 دقیقه بپزین. میتونین سرخ هم کنین ولی اونموقع شاید خوب نپزه.