طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

آشپزی

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

مواد لازم:

1- سینه مرغ

3 عدد

2- اسفناج شسته شده

300 گرم

3- خامه

1/2 الی 1 پیمانه

4- سیر رنده شده یا کوچک خرد شده

2 حبه

5- پیاز کوچک ریز خرد شده

1 عدد

6- پنیر کاشار یا پیتزا ویا پارمسان رنده شده

1 پیمانه

7- روغن زیتون

3 قاشق غذاخوری

8- جوز هندی رنده شده

1 قاشق چایخوری

9- نمک

1 قاشق چایخوری

10- فلفل سیاه

به مقدار لازم

 

طرز تهيه:

سینه های مرغ رو به دو قسمت تقسیم کنین و بکوبید تا نازکتر شه.داخل روغن زیتون، سیر و پیاز رو کمی تفت بدین بعد اسفناج هارو اضافه کنین، قبل ازینکه اسفناج هارو اضافه کنین میتونین گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی و چیزهای دلخواه هم اضافه کنین. بعد ازینکه اسفناج ها کوچک شدن، خامه، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و مخلوط کنید، 2-3 دقیقه دیگه بپزین بعد از روی حرارت بردارید.

سپس روی میز، سلفون بزارین و سینه های مرغ نازک شده رو به درازا کنار هم بچینین، بعد از مخلوط اسفناج روشون (وسطشون) بزارین(میتونین قبل ازینکه اسفناج هارو میزارین، یک لایه پنیر پیتزا بزارین) و با کمک سلفون سفت رول کنین.ولی بعد سلفون رو دربیارین.با کمک خلال دندان چوبی، ثابت کنین و داخل سینی فر بزارین، بعد روش پنیر بریزین و در فر گرم شده 200 درجه، 30 دقیقه بپزین. میتونین سرخ هم کنین ولی اونموقع شاید خوب نپزه.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال