طرز تهیه شیرینی دانمارکی
مواد لازم خمیر:
1- آرد
|
۷۰۰ تا ۷۵۰ گرم
|
2- خمیر مایه
|
۱/۵ قاشق غذاخوری
|
3- شیر ولرم
|
۱پیمانه
|
4- تخم مرغ
|
۳ عدد
|
5- شکر
|
۱۱۰ گرم
|
6- روغن مایع
|
۱پیمانه
|
7- زعفران دم کرده
|
۱ قاشق غذاخوری
|
8- وانیل
|
نصف قاشق چایخوری
|
مواد لازم کرم:
1- گلاب
|
نیم پیمانه
|
2- شیر
|
نیم پیمانه
|
3- آب
|
نیم پیمانه
|
4- شکر
|
۲۰۰ گرم
|
5- آرد
|
۸ قاشق غذاخوری
|
6- وانیل
|
مقداری
|
مواد لازم رومال:
1- زرده تخم مرغ
|
یک عدد
|
2- شیر
|
۱قاشق غذاخوری
|
3- کنجد یا خلال بادام یا خلال پسته
|
به مقدار لازم
|
4- عسل
|
مقداری
|
طرز تهیه:
ابتدا کرم رو تهیه کنید تا خنک شود .
همه مواد کرم به جز گلاب را مخلوط کرده و هم میزنیم تا هیچ گلوله اردی داخل مایع نباشد، روی حرارت ملایم قرار داده هم میزنیم تا غلیظ شود . کنار گذاشته تا خنک شود .
برای تهیه خمیر ابتدا خمیر مایه را در نصف پیمانه شیر ولرم حل کرده، در جای گرم قرار داده تا عمل اید، سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم ، تا زمانی که خمیر لطیف شده و به دست نچسبد. خمیر را به مدت یکساعت استراحت دهید ، سپس خمیر را به قطر نیم سانت پهن کرده ، نوارهایی به اندازه ۵در ۱۰ سانت برش زده، مقداری از کرم روی ان پهن کرده و نوارها را تا زده در سینی فر چرب شده قرار دهید . سپس به مدت نیم ساعت سینی فر را در دمای اتاق قرار داده تا استراحت کند . بعد با زرده تخم مرغ رومال زده و کنجد یا خلال پسته و بادام بپاشید ، داخل فر از قبل گرم شده به درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه قرار داده تا پخته شود .
بعد از پخت ، وقتی شیرینی ها داغ هست با فرچه روی ان عسل بن ماری شده بزنید .
نکته: بجای عسل میتوان از شربت بار یا شهد استفاده کرد.