طرز تهیه شیرینی دانمارکی
طرز تهیه شیرینی دانمارکی
طرز تهیه شیرینی دانمارکی

شیرینی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

مواد لازم خمیر:

1- آرد

۷۰۰ تا ۷۵۰ گرم

2- خمیر مایه

۱/۵ قاشق غذاخوری

3- شیر ولرم

۱پیمانه

4- تخم مرغ

۳ عدد

5- شکر

۱۱۰ گرم

6- روغن مایع

۱پیمانه

7- زعفران دم کرده

۱ قاشق غذاخوری

8- وانیل

نصف قاشق چایخوری

 

مواد لازم کرم:

1- گلاب

نیم پیمانه

2- شیر

نیم پیمانه

3- آب

نیم پیمانه

4- شکر

۲۰۰ گرم

5- آرد

۸ قاشق غذاخوری

6- وانیل

مقداری

 

مواد لازم رومال:

1- زرده تخم مرغ

یک عدد

2- شیر

۱قاشق غذاخوری

3- کنجد یا خلال بادام یا خلال پسته

به مقدار لازم

4- عسل

مقداری

 

طرز تهیه:

ابتدا کرم رو تهیه کنید تا خنک شود .

همه مواد کرم به جز گلاب را مخلوط کرده و هم می‌زنیم تا هیچ گلوله اردی داخل مایع نباشد، روی حرارت ملایم قرار داده هم می‌زنیم تا غلیظ شود . کنار گذاشته تا خنک شود .

برای تهیه خمیر ابتدا خمیر مایه را در نصف پیمانه شیر ولرم حل کرده، در جای گرم قرار داده تا عمل اید، سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم ، تا زمانی که خمیر لطیف شده و به دست نچسبد. خمیر را به مدت یکساعت استراحت دهید ، سپس خمیر را به قطر نیم سانت پهن کرده ، نوارهایی به اندازه ۵در ۱۰ سانت برش زده، مقداری از کرم روی ان پهن کرده و نوارها را تا زده در سینی فر چرب شده قرار دهید . سپس به مدت نیم ساعت سینی فر را در دمای اتاق قرار داده تا استراحت کند . بعد با زرده تخم مرغ رومال زده و کنجد یا خلال پسته و بادام بپاشید ، داخل فر از قبل گرم شده به درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه قرار داده تا پخته شود .

بعد از پخت ، وقتی شیرینی ها داغ هست با فرچه روی ان عسل بن ماری شده بزنید .

نکته: بجای عسل می‌توان از شربت بار یا شهد استفاده کرد.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال