طرز تهیه كيك هويج و سيب
موادلازم:
1- آرد
|
300گرم
|
2- شکر
|
250 گرم
|
3- تخم مرغ
|
5 عدد
|
4- گردو
|
100 گرم
|
5- روغن مایع
|
150گرم
|
6- شیر
|
یک سوم پیمانه 80 میلی لیتر
|
7- دارچین
|
یک قاشق چایخوری
|
8- جوز
|
یک سوم يك دانه
|
9- نمک
|
کمی
|
10- هویج رنده شده
|
یک پیمانه
|
11- سیب رنده شده
|
یک پیمانه
|
12- بیکینگ پودر
|
سه قاشق چایخوری
|
13- وانیل
|
کمی
|
طرزتهيه:
تخم مرغ ها را بزنید تا کف کند.شکر و وانیل را هم افزوده و باز هم با همزن بزنید تا سفید شود.
روغن مایع و شیر را هم بیفزایید و آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و جوز را هم افزوده و در آخر میوه های رنده شده و گردو را بریزید.
مخلوط در فر 170 درجه به مدت یک ساعت بپزید.