طرز تهیه كيك يخچالى
طرز تهیه كيك يخچالى
طرز تهیه كيك يخچالى

دسر

طرز تهیه كيك يخچالى

موادلازم:

1- پودینگ شکلاتی

1بسته

2- پودر تیرامیسو

1 بسته

3- شیر

2 لیوان

4- خامه قنادی

نصف پیمانه

5- کاکائو تخته ای خوردشده

2 پیمانه

6- نسکافه

1 یا 2 بسته

 

طرزتهيه:

اول نسکافه یا کافی میکس رو با یک لیوان آبجوش خوب مخلوط میکنیم و میذاریم تا خنک بشه بعد 1لیوان شیر سرد رو با پودر تیرامیسو خوب مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا مثل خامه فرم گرفته بشه من چندتا ق خامه قنادی هم بهش اضافه کردم و با همزن تا جایی که مثل خامه فرم بگیره زدم،بعد پودینگ آماده رو با 1 دیوان شیر سرد باقیمانده مخلوط میکنیم و کامل هم میزنیم(روی بسته نوشته 2 لیوان شیر ولی من بخاطر اینکه غلیظ تر و سفتتر باشه یک لیوان شیر ریختم)بعد که کاملأ حل شد ، روی حرارت با شعله کم میذاریم و مرتب هم میزنیم تا زمانی که جوش بیادو مایع ما مثل فرنی بشه ،بعد چندتا تیکه شکلات هم بهش اضافه کردم و هم زدم تا با حرارت مایع شکلاتها آب بشه ،میذاریم کمی از حرارت بیافته بعد داخل قالب مورد نظر رو یه ردیف بیسکویت رو داخل نسکافه خنک شده زده و کف قالب چیدم، من اول از بیسکویت ساده استفاده کردم، بعد روی اون رو یه لایه نازک پودینگ شکلاتی ریختم،و کاملأ صاف کردم ،بعد دوباره بیسکویت شکلاتی رو داخل نسکافه زده و روی پودینگ چیدم و روی اون رو از مایع ترامیسو و خامه ریختم و صاف کردم، این کار رو تا 6 لایه ادامه دادم بعد گذاشتم داخل یخچال تا کمی خودشو بگیره بعد بقیه شکلاتهارو روی بخار کتری بن ماری کردم و چون خیلی سفت بود 1 ق غ روغن مایع بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کردم بعد که دسر خودشو کاملأ گرفت قالب رو اول با چاقو از لبه ها جدا کردم و بعد قالب کمربندی رو باز کرده و روی دسر رو از گاناش آماده شده ریختم و دورتا دور دسر رو صاف کردم بعد مقداری کاکائو رو با پوست کن رنده کردم و روی دسر ریختم و دوباره رفت تو یخچال من شب تا صبح گذاشتم موند بعد سرو کردم

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال