طرز تهیه پودینگ گوشت
موادلازم:
1- گوشت چرخ کرده
|
۴۰۰گرم
|
2- تخم مرغ
|
۴عدد
|
3-سیر
|
دوحبه
|
4- پیاز
|
یک عدد بزرگ
|
5- خلال پسته
|
۳۰گرم
|
6- آرد سوخاری
|
۱۰۰گرم
|
7- شوید
|
۵۰گرم
|
8- کره نرم شده
|
۵۰گرم
|
9- فلفل دلمه ای
|
۱۰۰گرم
|
10- شیر
|
۱۰۰میلی لیتر
|
11- پیاز سرخ شده
|
۲قاشق غذاخوری
|
12- آویشن، کاری،زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و بیکینگ پودر
|
از هرکدام یک قاشق چای خوری
|
طرزتهيه:
ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفل دلمه ای را هم ریز خرد می کنیم. تمامی مواد به جز تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و چنگ می زنیم. سپس زرده های تخم مرغ را داخل مایه می ریزیم و ورز می دهیم تا مخلوط شوند. سفیده های تخم مرغ را جداگانه با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیده ها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا مایه یکدست شود. قالب مورد نظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده ایم می گذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده ایم می پزیم. پودینگ را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با سس سالسا سرو می کنیم. ممکن است بخواهیم اطراف پودینگ را با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنیم. در این صورت به مقدار لازم سیب زمینی سرخ شده، تهیه کرده و دور تا دور سینی می چینیم.