طرز تهیه پودینگ گوشت
طرز تهیه پودینگ گوشت
طرز تهیه پودینگ گوشت

آشپزی

طرز تهیه پودینگ گوشت

موادلازم:

1- گوشت چرخ کرده

۴۰۰گرم

2- تخم مرغ

۴عدد

3-سیر

دوحبه

4- پیاز

یک عدد بزرگ

5- خلال پسته

۳۰گرم

6- آرد سوخاری

۱۰۰گرم

7- شوید

۵۰گرم

8- کره نرم شده

۵۰گرم

9- فلفل دلمه ای

۱۰۰گرم

10- شیر

۱۰۰میلی لیتر

11- پیاز سرخ شده

۲قاشق غذاخوری

12- آویشن، کاری،زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و بیکینگ پودر

از هرکدام یک قاشق چای خوری

 

طرزتهيه:

ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفل دلمه ای را هم ریز خرد می کنیم. تمامی مواد به جز تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و چنگ می زنیم. سپس زرده های تخم مرغ را داخل مایه می ریزیم و ورز می دهیم تا مخلوط شوند. سفیده های تخم مرغ را جداگانه با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیده ها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا مایه یکدست شود. قالب مورد نظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده ایم می گذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده ایم می پزیم. پودینگ را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با سس سالسا سرو می کنیم. ممکن است بخواهیم اطراف پودینگ را با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنیم. در این صورت به مقدار لازم سیب زمینی سرخ شده، تهیه کرده و دور تا دور سینی می چینیم.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال