طرز تهیه کیک گوشت
موادلازم(برای چهار نفر):
1- تخم مرغ
|
چهار عدد
|
2- روغن
|
یک دوم لیوان
|
3- ماست
|
یک و یک سوم لیوان
|
4- آرد
|
دو لیوان
|
5- نمک و فلفل
|
به مقدار لازم
|
6- بکینگ پودر
|
یک قاشق مرباخوری
|
نکته: می توانید به جای یک و یک سوم لیوان ماست ،یک لیوان ماست و یک سوم لیوان خامه صبحانه استفاده کنید.
مواد میانی:
پیاز داغ،گوشت چرخ کرده،فلفل دلمه،قارچ،رب،نمک و فلفل(مواد میانی دلخواهه.از هر سس گوشتی که دوست دارین میتونین استفاده کنین).
طرزتهيه:
پیاز داغ و گوشت چرخ کرده رو تفت دادم.رب زدم.جداگانه فلفل دلمه ای رو تفت دادم.قارچ رو هم همینطور بعد همه موادو(گوشتی،قارچو فلفل دلمه) باهم مخلوط کردم و نمک و فلفل زدم.
برای خمیر کیک:
تخم مرغ و نمک و فلفل رو باهم خوب بزنین تا کف کنه حدود سه دقیقه کافیه.بعد روغن و ماستو اضافه کنین و بزنین تا کاملا مخلوط بشه.مخلوط بکینگ پودر و آرد رو روی مواد الک کنین و هم بزنین تا یکدست بشه.کف قالب رو چرب کنین و آردپاشی کنین و بیشتر از نصف مواد رو داخل قالب بریزین بعد مواد گوشتی رو روی مواد بریزین طوری که از دیواره ها فاصله داشته باشه.بعد بقیه خمیر کیکو روی مواد گوشتی بریزین و داخل فر گرم بمدت چهل دقیقه بذارین بپزه.