طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی
طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی
طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

دسر

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

مواد لازم:

1- شیر

1+1/2 پیمانه

2- ژلاتین

0.75 گرم

3- خامه

1+1/2 پیمانه

4- شکر

1/2 پیمانه

5- وانیل

4 قاشق چایخوری

6- توت فرنگی

1/4 پیمانه

7- آب

1/4 پیمانه

 

طرز تهیه:

شیر را داخل یک کاسه بریزید و ژلاتین را روی آن بپاشید و آنرا کنار بگذارید( به مدت 5 دقیقه ). خامه و 1/4 پیمانه شکر را مخلوط کنید و داخل یک ظرف مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید و در حالی که آن را هم

می زنید ، مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا ژلاتین کاملا" حل شود( حدود 3 دقیقه ).سپس 2 قاشق چایخوری وانیل را به آن بیفزایید و هم بزنید .مخلوط را داخل قالب های دلخواه بریزید، روی آنها را پوشانده و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه سس توت فرنگی:

توت فرنگی ها را از وسط نصف کنید و آنها را به همراه 2 قاشق چایخوری وانیل، آب و 1/4 پیمانه شکر داخل یک ظرف مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید.اجازه دهید تا شکر کاملا" حل شود و مخلوط تقریبا" غلیظ شود( حدود 10 دقیقه ) سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

قالب ها را از یخچال خارج کنید روی آنها را با سس توت فرنگی تزیین کنید و سپس سرو نمایید.

نظرات

ارسال پاسخ

ارسال